Gourmetten, steengrillen en fondue: zelf iedereen z'n kostje laten koken, dat is ook lekker makkelijk voor de gastvrouw of gastheer. In plaats van een gourmetschotel of fondueschotel te kopen kun je zelf het vlees, vis, gehakt etc. (een dag van tevoren) klaar maken. Maak er met onderstaande gemakkelijke recepten en ideeën een afwisselende gourmetschotel van . Reken per persoon op 200 - 250 gr vlees. Ideaal voor Kerst en andere feestdagen: ook de gastvrouw/gastheer kan lekker meedoen. Kijk ook bij mijn recepten voor sauzen en boter en salades om de tafel compleet aan te kleden. |
Gourmetten - Vlees |
Gourmetten - Vlees |
Gourmetten - Gehakt |
Gourmetten - Vis |
Fondue - Steengrill |
BaconBiefstukChina schnitzelsEendenborstfiletHamKarbonadeKipKipfingers |
KipnuggetsKipshoarmaShoarmaSouvlakiaSpekjesTartaarVarkenshaas 1Varkenshaas 2Wiener schnitzel |
HamburgersGehaktballetjesGrieks gehaktPinda-satéburgerSlavinkjes
===================
Gourmet/fondue-tips
Receptenboekje
|
Gepaneerde garnalenKnoflookgarnalenMosselenPangafiletZalmmootjes
Gourmetten - diversenBijgerechtjes/GroenteDadels met spekGebakken CamembertKaasschnitzeltjesPannenkoekGourmet Rösti |
Chinese bouillonfondueChocoladefondueJapanse visfondueKaasfondueKaasfondue met brieSteengrillen/bakplaatTeppan YakiVleesfondueVleesfondue in deeg |
Recepten-index |
Opmerkingen |
|
Zoek recept |
|
|
English |
Links |
|
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |