|
||
|
||
Recept Kip(Gourmetten, bakplaat, steengrill)Ingrediënten:250 gr kippenhaasjes of kipfilet2 el gembersiroop2 el ketjap1 tl kerriepoeder
© Janneke's Receptenpagina / Kip recept - Gourmet en fonduerecepten
Voorbereiding:Snij de kippenhaasjes plat doormidden.Meng de gembersaus, ketjap en kerrie .Doe de kippenhaasjes in een plastic zakje of schaaltje en doe de marinade erbij.Laat minimaal een uur marineren, daarna droogdeppen .Bereiding:Iets kruidenboter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Kippenhaasjes erbij, 1e kant 3 minuten bakken.Omdraaien en ananas en banaan toevoegen.Nog 3 minuten bakken.Lekker met kerrie-ananassaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Kip, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|