Recept Kip

(Gourmetten, bakplaat, steengrill)


Ingrediënten:

250 gr kippenhaasjes of kipfilet

2 el gembersiroop

2 el ketjap

1 tl kerriepoeder

 

 

 

/ Kip recept - Gourmet en fonduerecepten

 

 

Voorbereiding:

Snij de kippenhaasjes plat doormidden.

Meng de gembersaus, ketjap en kerrie recept gourmetten - foto recept kiphaasjes .

Doe de kippenhaasjes in een plastic zakje of schaaltje en doe de marinade erbij.

Laat minimaal een uur marineren, daarna droogdeppen recept gourmetten - foto recept kip .

Bereiding:

Iets kruidenboter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:

Kippenhaasjes erbij, 1e kant 3 minuten bakken.

Omdraaien en ananas en banaan toevoegen.

Nog 3 minuten bakken.

Lekker met kerrie-ananassaus.