|
||
|
||
Recept Pangafilet(Gourmetten, bakplaat, steengrill)Ingrediënten:250-300 gr pangafilet1 tl ketjap1 el viskruiden
© Janneke's Receptenpagina / pangafilet recept - Gourmet en fonduerecepten
Voorbereiding:Snij de pangafilet in stukjes van 4 x 3 cm voor op de gourmet of in lange repen voor de bakplaat.Snij de dikste stukken plat doormidden tot maximaal 1 cm dik (dit wil het best als de vis nog wat bevroren is).Laat de vis ontdooien en dep de filets goed droog.Wrijf de vis in met de ketjap en strooi de viskruiden erover. Laat de kruiden minimaal een uurtje intrekken .Bereiding:Boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Paprika, ui en paddestoelen bakken.Als dit bijna gaar is de pangafilet toevoegen.De pangafilet aan beide zijden 2 minuten meebakken.Lekker met tartaarsaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Vis, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|