|
||
|
||
Recept Kaasschnitzeltjes(Gourmetten)Ingrediėnten:3 plakken (kruiden)kaas van 10 bij 12 cm en 1 cm dik
± 100 gr bloemwater1 ei1 flinke el peterselie1 tl knoflookpoeder1/2 tl zoutpaneermeel
© Janneke's Receptenpagina / Kaasschnitzeltjes recept - Fondue en gourmetrecepten
Voorbereiding:Snij elke plak kaas in 8 stukken: 1 keer in de lengte en 4 keer in de breedte (= 5 x 3 cm)Meng de bloem, water, ei, peterselie, knoflookpoeder en zout tot een yoghurtdik mengsel. Wentel de kaasplakjes hierdoor en daarna door het paneermeel (met eventueel wat paprikapoeder en peterselie vermengd), laat ze 10 minuten drogen . Wentel ze nogmaals door het bloemmengsel en paneermeel .Bereiding:Verhit boter of margarine in een gourmetpannetje en bak de kaasschnitzels een minuut of 4 aan beide kanten samen met wat oesterzwam of shii-takes.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Kaas, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|