|
||
|
||
Recept Ham(Gourmetten, bakplaat, steengrill)Ingrediënten:2 plakken achterham van 0,5 cm of 1 blik ham in plakken van 0,5 cmananasbanaan
© Janneke's Receptenpagina / Ham recept - Gourmet en fonduerecepten
Voorbereiding:Snij de ham in stukken van ongeveer 3 x 4 cm.Bereiding:Iets boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Bak de ananas en banaan iets aan en voeg de ham toe.Bak de ham aan beide zijden 1-2 minuten (let op, ham is zomaar warm en kan bij te lang bakken gaan spatten).
Lekker met kerrie-ananassaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Vlees, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|