Het lekkerste stukje vlees blijft biefstuk van de haas. Zo vaak eet ik niet vlees, dus vaak trakteer ik me maar op een biefstukje. Ook die van de struisvogel is niet te versmaden trouwens.... Gehakt staat op de gehaktpagina en kip op de kippagina.

Recepten voor vleesgerechten

Rundvlees

Rundvlees

Varkensvlees

Kalf/Lam

Diversen

Biefstuk bakken recept recepten voor Biefstuk 

Biefstuk met peultjes

Biefstukspiesjes

Biefstuk tartaar

Biefstuk/zwartebonen

Carpaccio van rosbief

Champignongoulash

China schnitzels recept recepten voor minischnitzels 

Duitse biefstuk

Entrecote bakken

Gedroogd rundvlees

Gestoofde runderlappen

Goulash

Grieks rundvlees

Hachee

Hamburger (broodje)

Maleise rundersaté

Rosbief bakken

Steak in sesamzaad

Stoofvlees met koek

Tournedos Rossini

Ham-mousse

Karbonade bakken

Karbonade (marinade) recept recepten voor gemarineerde karbonade 

Meloen/ham cocktail

Varkenshaasjes in spek

Varkenshaassaté recept recepten voor varkenshaassate 

Varkenssaté/uimarinade

Prosciuttospiraaltjes

Zoetzuur varkensvlees

Blinde vinken

Cordon bleu

Ital. kalfsrolletjes

Lamskoteletten/kokos

Lamsvlees/knoflook

Souvlakia recept recepten voor souvlakia 

Wiener schnitzel

Zigeunerschnitzel

Gourmet/fondue

Hutspot

Kiprecepten

Pannenkoekentaart

Rundvleesbouillon

Sukiyaki

Teppan Yaki

Zuurkoolstamppot