|
|
|
|
||
Recept Biefstuk bakkenIngrediėnten:4 biefstukken v.d. haaszout1 el olieverse peper100 gr boter(melk)
© Janneke's Receptenpagina / Biefstuk recept / 16-09-2003
Bereiding:Laat de boter in een koekenpan bruin worden.Per biefstuk van de haas van 2 ą 2,5 cm dikte:
Smeer de biefstuk in met iets olie, bestrooi met zout en peper en bak elke biefstuk aan
beide kanten 1,5 minuut
Bak verder voor
* Saignant (fr.) of rood: aan beide kanten 1,5 minuut extra bakken.* Medium of roze : aan beide kanten 3 minuten extra.* ą Point of bijna gaar: beide kanten 4 minuten extra.De biefstukken 5 minuten in een stukje folie in een oven van 100°C leggen om de vleessappen goed in te laten trekken. Eventueel aan de bakboter iets melk toevoegen en aanbaksel losroeren.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Rundvlees
|