|
||
|
||
Recept Varkenshaas-saté(± 30 stuks)Ingrediënten:750 gr varkenshaas0,5 dl gembersiroop0,5 dl ketjap manis1 el azijn1 tl - 1 el gemberpoeder1 tl - 1 el knoflookpoeder(naar smaak)30 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Varkenshaas saté recept - recept voor barbecuen/grill
Voorbereiding:Snij de varkenshaas in plakken van 2 cm. Snij deze plakken eventueel middendoor.Meng de gembersiroop, ketjap, azijn, gemberpoeder en knoflookpoeder goed.Roer het vlees door de marinade en laat het afgedekt minimaal 3 uur (liefst een nacht) in de koelkast staan. Zo nu en dan even doormengen.Bereiding:Week de satéprikkers 30 minuten in water en rijg het vlees eraan .Rooster de varkenshaas saté onder een matig hete grill of op de barbecue in 10 minuten gaar.Draai de stokjes regelmatig. Serveer met satésaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Barbecue, Sauzen, Varkensvlees
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|