|
||
|
||
Recept Biefstukspiesjes(10-15 stuks)Ingrediënten:400 gr biefstuk vd haas4 el ketjap1 el gembersiroop20 tenen knoflook1 geroosterde paprika1 dikke uiklontje boter
± 15 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Biefstukspiesjes recept - recept barbecue/grill, rundvlees grillen
Voorbereiding:Snij de biefstuk in blokjes van 2 x 2 cm. Leg ze in een schaal en vermeng goed met de ketjap en de gembersiroop. Laat minimaal 2 uur marineren.Rooster de paprika.Ontvel de knoflooktenen en snij de ui in stukken van 2 x 2 cm.Smoor de knoflooktenen en de ui 10 minuten met een klontje boter in een pan.Bereiding:Week de satéprikkers minimaal een uur.
Rijg 2 of 3 stukjes biefstuk om en om met de ui, de knoflook en paprika aan
de satéprikkers
Lekker met bieslooksaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Barbecue, Rundvlees
|