|
||
|
||
Recept BieslooksausIngrediënten:1 liter yoghurt2 sjalotjes1 augurkflink bos bieslooksprieten2-4 teentjes knoflook2 el augurkennat
© Janneke's Receptenpagina / Bieslooksaus recept - recept sauzen en kruidenboter
Voorbereiding:Leg een stuk keukenrol of een theedoek in een grote zeef en giet daar de yoghurt in. Zet deze op een schaal en laat minimaal 8 uur (in de koelkast) uitlekken. Gooi het lekvocht weg en doe de dikke yoghurt in een schaal.Bereiding:Hak de augurk en sjalotjes superfijn en roer door het yoghurtmengsel.Knip de bieslook boven het yoghurtmengsel fijn en pers tot slot de knoflooktenen er boven uit en voeg het augurkennat toe. Roer alles goed door elkaar.Lekker bij biefstukspiesjes en Italiaanse gehaktballetjes.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Barbecue, Gourmetten, Vlees, Vis, Gehakt
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|