|
||
|
||
Steengrillen, bakplaat en tafelgrillIngrediënten:kalfshaas, biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kipfilet, kalkoenfilets, grote garnalen, zalm, tong, Gehaktdit kan ook erbij:champignons, stukjes paprika, stukjes ui, bosui, shii-takes, ananas, banaan etcextra:steengrill, bakplaat of (teppan yaki) tafelgrill
© Janneke's Receptenpagina / Steengrillen
Bereiding:Het voordeel van steengrill, tafelgrill en bakplaat is dat er geen vet aan het bakken te pas hoeft te komen.Reken per persoon op 200-250 gram vlees.- Kijk ook bij de gourmetrecepten voor vlees-ideetjes en bijgerechtjes: alle niet-gepaneerde recepten kunnen op de steengrill, bakplaat en de tafelgrill.- Naar keuze de links genoemde ingrediënten dun (laten) snijden (± 0,5 cm) en in stukjes van ongeveer 3x4 cm. Schik het vlees op een mooie schaal (of meerdere schalen bij 5+ personen). Kip apart op een schaaltje. Kruiden en zout op tafel zetten.Erbij: stokbrood, paprikareepjes, tomaten, Salades, uitjes, ananas, banaan, etc.Sausjes: bijvoorbeeld knoflooksaus, cocktailsaus, tzatziki, kruidenboters.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmet en fondue, Sauzen, Kruidenboters, Salades, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|