|
||
|
||
Recept Pinda-satéburger(Gourmetten, bij bakplaat en steengrill niet paneren)Ingrediënten:200 gr gehakt1 el sambal1 el ketjap2 el pindakaas1 tl knoflookpoederpaneermeel
© Janneke's Receptenpagina / Pindaburger recept - Fondue en gourmetrecept
Voorbereiding:Alle ingrediënten mengen totdat een stevig mengsel ontstaat. (Let erop dat de paneermeel pas na een minuut of 5 "werkt")Draai van het gehaktmengsel lange sigaartjes met een doorsnede van 1 cm en een cm of 6 lang. Rol ze door paneermeel of maak er satéburgers van: rol balletjes en druk deze goed plat .Bereiding:Iets boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Bak de sigaartjes of satéburgertjes 4 minuten met wat knoflook en ui.Lekker met satésaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Gehakt, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|