Recept Pinda-satéburger

(Gourmetten, bij bakplaat en steengrill niet paneren)


Ingrediënten:

200 gr gehakt

1 el sambal

1 el ketjap

2 el pindakaas

1 tl knoflookpoeder

paneermeel

 

 

 

/ Pindaburger recept - Fondue en gourmetrecept

 

 

Voorbereiding:

Alle ingrediënten recept gourmetten - foto recept pinda sate gehakt mengen totdat een stevig mengsel ontstaat. (Let erop dat de paneermeel pas na een minuut of 5 "werkt")

Draai van het gehaktmengsel lange sigaartjes met een doorsnede van 1 cm en een cm of 6 lang. Rol ze door paneermeel of maak er satéburgers van: rol balletjes en druk deze goed plat recept gourmetten - foto recept pinda sate burger .

Bereiding:

Iets boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:

Bak de sigaartjes of satéburgertjes 4 minuten met wat knoflook en ui.

Lekker met satésaus.