Recept Biefstuk

(Gourmetten, bakplaat, steengrill)


IngrediŽnten:

200 gr biefstuk van de haas

1 el ketjap

1 el pepersteak

peper en zout

vleugje knoflookpoeder

/ Biefstuk recept - Gourmet en fonduerecepten

Voorbereiding:

Snij de biefstuk in 8 stukken van 1-1,5 cm dik en 4 x 4 cm groot.

Wrijf 4 stuks in met de ketjap en wikkel de 4 in een stukje aluminiumfolie.

Strooi wat zout en knoflookpoeder op de overige 4 en bestrooi ze rijkelijk met de pepersteak peper.

Leg tot gebruik weg in een stukje folie recept gourmetten - foto recept biefstuk†.

Bereiding:

Iets boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:

- Champignons en paprika even aanbakken. Dan het biefstukje erbij.

- Pijnboompitten en knoflook iets roosteren daarna de biefstuk toevoegen.

De biefstuk snel aan beide kanten bruin bakken, 1-1,5 minuut per kant voor "rauw", 2 minuten per kant voor medium, 3 minuten voor gaar.

Lekker met champignonsaus.