|
||
|
||
Recept Biefstuk(Gourmetten, bakplaat, steengrill)Ingrediënten:200 gr biefstuk van de haas1 el ketjap1 el pepersteakpeper en zoutvleugje knoflookpoeder
© Janneke's Receptenpagina / Biefstuk recept - Gourmet en fonduerecepten
Voorbereiding:Snij de biefstuk in 8 stukken van 1-1,5 cm dik en 4 x 4 cm groot.Wrijf 4 stuks in met de ketjap en wikkel de 4 in een stukje aluminiumfolie.Strooi wat zout en knoflookpoeder op de overige 4 en bestrooi ze rijkelijk met de pepersteak peper.Leg tot gebruik weg in een stukje folie .Bereiding:Iets boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:- Champignons en paprika even aanbakken. Dan het biefstukje erbij.- Pijnboompitten en knoflook iets roosteren daarna de biefstuk toevoegen.De biefstuk snel aan beide kanten bruin bakken, 1-1,5 minuut per kant voor "rauw", 2 minuten per kant voor medium, 3 minuten voor gaar.Lekker met champignonsaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Vlees, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|