|
||
|
||
Recept Wiener schnitzel(Gourmetten, bij bakplaat en steengrill niet paneren)Ingrediënten:200 gr fricandeaupeper en zoutpaprikapoederpeterselie1 eipaneermeelcitroenschijfjesextra:vleeshamer
© Janneke's Receptenpagina / Wiener schnitzel recept - Fondue en gourmetrecepten
Voorbereiding:Snij het vlees in plakken van 1 cm en deze weer in blokjes van 3 x 1 x 1 cm. Sla het vlees tussen 2 stukken plasticfolie heel erg plat (ongeveer 3 mm). Meng het ei met ietsje zout, peper, paprikapoeder en peterselie.Haal het vlees door het eimengsel en daarna door het paneermeel .Bereiding:(Kruiden)Boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Wiener Schnitzel , champignons en aardappelblokjes.Schnitzel aan beide zijden 3 minuten bakken.Garneren met een schijfje citroen.Ook lekker met een klontje kruiden- of knoflookboter erop.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmetten, Kerstmenu, Varkensvlees, Gourmet/fondue-tips, Receptenboekje voor op tafel
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|