Recept Wiener schnitzel

(Gourmetten, bij bakplaat en steengrill niet paneren)


Ingrediënten:

200 gr fricandeau

peper en zout

paprikapoeder

peterselie

1 ei

paneermeel

citroenschijfjes

extra:

vleeshamer

 

 

 

/ Wiener schnitzel recept - Fondue en gourmetrecepten

 

 

Voorbereiding:

Snij het vlees in plakken van 1 cm en deze weer in blokjes van 3 x 1 x 1 cm. Sla het vlees tussen 2 stukken plasticfolie heel erg plat (ongeveer 3 mm). Meng het ei met ietsje zout, peper, paprikapoeder en peterselie.

Haal het vlees door het eimengsel en daarna door het paneermeel recept gourmetten - foto recept wiener schnitzeltjes .

Bereiding:

(Kruiden)Boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:

Wiener Schnitzel recept gourmetten - foto recept wiener schnitzel , champignons en aardappelblokjes.

Schnitzel aan beide zijden 3 minuten bakken.

Garneren met een schijfje citroen.

Ook lekker met een klontje kruiden- of knoflookboter erop.