|
||
|
||
Recept Vleesfondue in deegIngrediënten:o.a ham, stevige vis, garnalen, lunchworst, gare gehaktballetjes, gekookte lever, borrelworstjes, knakworstjesBakdeegje:150 gr bloem1 tl bakpoeder2 dl bierpeper en zout1 tl paprikapoeder1 el knoflookpoeder1 el olie1 ei
© Janneke's Receptenpagina / Fondue - Vleesfondue in deeg recept - Fondue en gourmetrecepten
Bereiding:Dit lijkt op een vleesfondue, maar deze fondue is met blokjes gaar vlees. Alles, dus ook de groenten, worden eerst in een bakdeegje gedoopt en dan bruin gebakken in olie of vet. Reken op 200-250 gr vlees per persoon.Schik vlees en groente op een mooie schaal (of meerdere schalen bij 5+ personen).Vlees en vis: gekookte ham, lunchworst, gare gehaktballetjes, gekookte varkenslever, garnalen, borrelworstjes, knakworstjes, stevige vis etc. (grote stukken in blokjes van 1,5x1,5 cm snijden).Groenten/fruit: blokjes ananas, appelstukjes, paprikavierkantjes, verse champignons, dikke schijven banaan, uienringen, blokjes perzik, enzBakdeegje: Beslag maken van bloem, bakpoeder, bier, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, olie en het ei. (Gebruik ook eens zelfgemaakt tempurabeslag.)Erbij: stokbrood en sla, radijsjes, paprikareepjes, tomaat, salades, augurkjes etc.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gourmet en fondue, Gourmet/fondue-tips, Kerstmenu, Vlees, Gehakt
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|