|
||
|
||
Recept Banderillo's sauzen
© Janneke's Receptenpagina / Aļoli en Picada recept - recept sauzen en kruidenboter, tapasPicadasaus2 el olijfolie2 el verse peterselie1 knoflookteentjezout en peper
Bereiding:Meng de olijfolie (eerste persing), de verse gehakte bladpeterselie, het geperste knoflookteentje, zout en peper in een kannetje en giet de saus over de banderillo's.
Knoflookmayonaise (Aļoli)1 eimespuntje cayennepeper1 el witte wijnazijn2 tenen knoflook1/2 tl zout175 ml olijfolie
Bereiding:Breek het ei in een mixerkom, voeg de cayennepeper en de witte wijnazijn toe. Klop tot het klaart. Voeg de geperste tenen knoflook en het zout toe en mix. Terwijl de mixer draait, giet je er heel langzaam 175 ml olijfolie bij totdat de olie op is en het mengsel licht en romig is.Giet de aļoli saus over de banderillo's.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|