Recept Banderilla 2

(elk recept 8 stuks)


 

/ Banderilla's recept - recept tapas, borrelhapjes

 

 

Garnalen en ham

 

Ingrediënten:

8 garnalen

25 gr ham

slablad

4 kwarteleieren

 

Bereiding: recept recept voor Banderilla spiesjes

Pel de kleine gekookte garnalen. Snij de gekookte ham in 8 reepjes. Scheur het slablad in 8 stukjes en halveer de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.

Rijg een garnaal, een stukje ham, een gevouwen stukje sla en een half kwarteleitje aan een cocktailprikker.

Serveer met banderillo's-saus.

 

Olijf, ei en ansjovis

 

Ingrediënten:

8 zwarte olijven

4 ansjovisfilets

4 kwarteleieren

 

Bereiding: recept recept voor Banderilla spiesjes

Ontpit de droge zwarte olijven. Halveer de ansjovisfilets en de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.

Rijg een olijf, een stukje opgerolde ansjovis en een stukje ei aan een cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.