|
||
|
||
Recept Banderilla 2(elk recept 8 stuks)
© Janneke's Receptenpagina / Banderilla's recept - recept tapas, borrelhapjes
Garnalen en ham
Ingrediënten:8 garnalen25 gr hamslablad4 kwarteleieren
Bereiding:Pel de kleine gekookte garnalen. Snij de gekookte ham in 8 reepjes. Scheur het slablad in 8 stukjes en halveer de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.Rijg een garnaal, een stukje ham, een gevouwen stukje sla en een half kwarteleitje aan een cocktailprikker.Serveer met banderillo's-saus.
|
||
Olijf, ei en ansjovis
Ingrediënten:8 zwarte olijven4 ansjovisfilets4 kwarteleieren
Bereiding:Ontpit de droge zwarte olijven. Halveer de ansjovisfilets en de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.Rijg een olijf, een stukje opgerolde ansjovis en een stukje ei aan een cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Borrelhapje, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|