|
||
|
||
Recept Banderilla 1(elk recept 8 stuks)
© Janneke's Receptenpagina / Banderilla's recept - recept tapas, borrelhapjes
Asperge, garnaal en ei
Ingrediënten:2 (groene) asperges8 gekookte garnalen4 kwarteleieren
Bereiding:Breek de einden van de asperges en snij ze diagonaal in stukken van 3 cm. Doe ze in een pan kokend water en blancheer ze 1 minuut. Giet ze af en droog ze op keukenpapier. Pel de gekookte garnalen. Halveer de (6 minuten gekookte) kwarteleitjes. Rijg een garnaal, een half eitje en een asperge aan een cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.
|
||
Olijf, ui en paprika
Ingrediënten:4 olijven4 ansjovisfilets30 gr paprika
Bereiding:Halveer de olijven en ansjovisfilets. Snij 30 gram paprika (uit blik) in 8 stukjes. Snij een augurk in 8 stukjes en halveer 4 zure uitjes. Rijg een halve olijf, een opgerold stukje paprika, een stukje augurk, een stukje ui, een stukje opgerold ansjovisfilet en een kappertje aan een cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.
|
||
Tonijn en paprika
Ingrediënten:4 olijven30 gr paprika50 gr tonijn1 augurk
Bereiding:Halveer de olijven. Snij de paprika (uit blik of volgens recept) in 8 stukjes. Snij de gekookte (verse) tonijn in 8 stukjes. Snij een augurk in 8 stukjes. Rijg een stukje olijf, een stukje opgerold paprika, een stukje tonijn en een stukje augurk aan een cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Borrelhapje, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|