|
||
|
||
Recept Salsa Verde of Salsa RossoIngrediënten:100 ml olijfolie1 tl zout3 el groene kruidenbijv: peterselie, basilicum, rozemarijn, Italiaanse kruiden(of gedroogde tomaat)extra:keukenmachine of staafmixer
© Janneke's Receptenpagina / Salsa verde of rosso recept - recept sauzen, gourmetten, barbecue, fondue
Bereiding:Doe alle ingrediënten in de foodprocessor of gebruik een staafmixer en laat deze even op volle kracht draaien.Vervang voor Salsa Rosso de groene kruiden door gedroogde tomaat.
Gebruik de salsa bij bijvoorbeeld geroosterd vlees.De salsa rosso is lekker over salade.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Barbecue, Gourmetten, Vlees, Salades
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|