|
||
|
||
Recept Pittige champignonsausIngrediënten:klontje boter1 kleine ui1 teentje knoflook250 gr champignons1 el chilisaus1 tl chilipoeder1 dl waterpeper en zout1 el maïzena
© Janneke's Receptenpagina / Pittige champignonsaus recept - recept sauzen, gourmetten, barbecue, fondue
Bereiding:Smelt de boter in een koekenpan en fruit de gesnipperde ui en de geperste knoflook enkele minuten.Doe de in plakjes gesneden champignons erbij. Enkele minuten laten sudderen en dan de chilisaus, chilipoeder en 1 dl water toevoegen.Roer 1 el koud water door de maïzena en roer deze door de saus.Voeg naar smaak peper en zout toe.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Sauzen en kruidenboter, Paddestoelen, Barbeque, Gourmetten, Vlees, Gehakt
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|