|
||
|
||
Recept PizzataartIngrediėnten:2 recepten pizzadeeg1 recept tomatensaus250 gr hoh gehakt1 rode paprika2 dikke uien1 doosje champignons1 bol mozzarella4 dikke tomaten100 gr kaas10 olijvenextra:springvorm Ų 26 cmoven
© Janneke's Receptenpagina / Pizzataart recept - Pizzarecepten, Italiaans
Voorbereiding:Maak het pizzadeeg en de tomatensaus volgens de basisrecepten.Bereiding:Vet de springvorm in met olie. Rol het pizzadeeg uit en bekleed de springvorm en de helft van de rand met het deeg.Bak het gehakt rul in een pan, voeg de in ringen gesneden ui, de in stukjes gesneden paprika en de in plakjes gesneden champignons toe. Bakken totdat het vocht is verdampt. Iets af laten koelen. Verwarm de oven voor op 250°C (heteluchtoven 225°C). Vermeng het gehaktmengsel met de in stukjes gesneden mozzarella en tomaat. Smeer de bodem van de taart in met de tomatensaus en schep het gehaktmengsel in de vorm. Bestrooi met geraspte kaas en gehakte olijven. Bak de pizzataart 20-25 minuten onderin de oven.Voor het opdienen 5 minuten laten rusten.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Pizza, Italiaans
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|