Het begint met de pizzabodem: die vind je onder "pizzadeeg". Kies de snelle of langzame tomatensaus. Na het rijzen kun je de pizza naar smaak aankleden (zie pizzabeleg). Reken er wel op dat het minimaal een uur kost voordat je kunt eten (beleg en saus kun je klaarmaken tijdens het rijzen van het deeg).

TIP: Verdeel, voor pizza als borrelhapje, het deeg in 6-8 porties en beleg alle pizzaatjes verschillend. Snij elke pizza in 8 puntjes.

TIP: Maak pizzadeeg en pizzasaus: bak de pizza's, besmeerd met alleen saus, 8-10 minuten. Vries ze in en zet daarna binnen 15 minuten een zelfgemaakte pizza op tafel: zet de oven aan op 200°C, beleg de pizza en bak ze 10-12 minuten.

Recepten van pizza gerechten

 

 

 

Pizza - de basis

Vegetarische pizza's

Pizza met vlees

Pizza met vis

Diverse Pizza's

Pizzadeeg (bodem)

Tomatensaus 1 recept recepten voor tomatensaus 

Tomatensaus 2 recept recepten voor tomatensaus 

Pizzabeleg

 

Basispizza recept recepten voor pizza 

Groentepizza

Kaaspizza 1

Kaaspizza 2 recept recepten voor kaaspizza 

Kaaspizza 3 recept recepten voor kaaspizza 

Pizza Margherita recept recepten voor pizza_margherita 

Mozzarella/tomaatpizza recept recepten voor pizza mozzarella met tomaat 

Paddestoelen pizza recept recepten voor pizza funghi-paddestoelen 

Pizza ui en olijf

Pizza ham/ananas

Pizza kipsaté

Pizza a la Piazza

Pizza salami

Pizzataart

Pizza brie/zalm

Pizza marinara

Pizza pescatore

Vispizza

Mini pizza recept recepten voor minipizza 

Pizza calzone recept recepten voor pizza calzone 

Panpizza recept recepten voor panpizza

Pizza in een bakje

Pizza wieltjes

Pizzetta's

 

 

 

Submenu Italiaanse gerechten