Het begint met de pizzabodem: die vind je onder "pizzadeeg". Kies de snelle of langzame tomatensaus. Na het rijzen kun je de pizza naar smaak aankleden (zie pizzabeleg). Reken er wel op dat het minimaal een uur kost voordat je kunt eten (beleg en saus kun je klaarmaken tijdens het rijzen van het deeg).TIP: Verdeel, voor pizza als borrelhapje, het deeg in 6-8 porties en beleg alle pizzaatjes verschillend. Snij elke pizza in 8 puntjes.TIP: Maak pizzadeeg en pizzasaus: bak de pizza's, besmeerd met alleen saus, 8-10 minuten. Vries ze in en zet daarna binnen 15 minuten een zelfgemaakte pizza op tafel: zet de oven aan op 200°C, beleg de pizza en bak ze 10-12 minuten. |
Recepten-index |
Opmerkingen |
|
Zoek recept |
|
|
English |
Links |
|
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |