Recept Chinese mini-schnitzels


IngrediŽnten:

4 ons biefstuk van de haas

3 el ketjap

mespuntje zout

mespuntje knoflookpoeder

1 el gembersiroop

paneermeel

/ Chinese minischnitzels recept - OriŽntaalse recepten, vleesgerechten, gourmetten

Bereiding:

Snij de biefstuk in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik.

Meng de ketjap, het zout, de knoflook en de gembersiroop.

Meng de biefstuk goed met deze marinade en laat minimaal een uurtje intrekken.

Laat de stukjes vlees even uitlekken en haal ze door het paneermeel recept recept voor chinese minischnitzels.

Zet een koekenpan of gourmetpannetje op hoog vuur en smelt daarin een klontje boter.

Bak de schnitzeltjes recept recepten voor chinese minischnitzels snel aan beide kanten in een minuutje krokant.

Serveer met sweet chili sauce.