|
|
|
|
||
Recept Chinese mini-schnitzelsIngrediënten:4 ons biefstuk van de haas3 el ketjapmespuntje zoutmespuntje knoflookpoeder1 el gembersiroop
paneermeel
© Janneke's Receptenpagina / Chinese minischnitzels recept - Oriëntaalse recepten, vleesgerechten, gourmetten
Bereiding:Snij de biefstuk in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik.Meng de ketjap, het zout, de knoflook en de gembersiroop.Meng de biefstuk goed met deze marinade en laat minimaal een uurtje intrekken.
Laat de stukjes vlees even uitlekken en haal ze door het paneermeel .Zet een koekenpan of gourmetpannetje op hoog vuur en smelt daarin een klontje boter.Bak de schnitzeltjes snel aan beide kanten in een minuutje krokant.Serveer met sweet chili sauce.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Vlees, Gourmetten, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|