|
|
|
|
||
Recept Carpaccio van rosbiefIngrediënten:200 gr rosbief2 el balsamico-azijn4 el pijnboompitten1 sjalotje1 klein blikje gemengde paddestoelenversgemalen peperzout1 el Parmezaanse kaas(eendenleverkrullen)
© Janneke's Receptenpagina / Carpaccio van rosbief recept - Voorgerechten en aperitiefhapjes, Kerst
Bereiding:Smeer 4 bordjes in met de balsamico-azijn en verdeel de plakken rosbief dakpansgewijs over de borden. Strooi er wat peper en zout over.Snij het sjalotje in dunne ringetjes en fruit deze lichtbruin in een beetje boter. Leg ze op een stukje keukenrol om uit te lekken. Rooster de pijnboompitten en verwarm de gemengde paddestoelen iets met naar smaak wat zout.Verkruimel de sjalotjes over de rosbief, verdeel er de paddestoelen over en strooi er de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas erover .(Als je het te pakken kunt krijgen: garneer eens met dun geraspte eendenlever.)
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Voorgerechten, Vlees, Kerst
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|