|
|
|
|
||
Recept Stoofvlees met koekIngrediënten:500-750 gr runderlappen1-2 el pittige mosterdzout en peper25 gr boter of margarine3 dikke uien4 teentjes knoflook1/2 l donker bier1 el oregano1 el peterselie4 dikke plakken ontbijtkoek
© Janneke's Receptenpagina / Stoofvlees met koek recept - Vleesgerechten, stoofvlees, rundvlees
Bereiding:Het vlees insmeren met de mosterd en naar smaak peper en zout erover strooien.Het vlees snel bruin bakken in de boter of margarine.De uien en knoflook snipperen en 3 minuten meebakken.Het bier er langzaam erbij schenken (het mengsel moet blijven koken).De kruiden en de fijngemaakte koek toevoegen.Met een deksel op de pan minimaal 2 uur laten sudderen.Lekker met aardappelpuree.
Dit is nou echt zo'n recept om de avond tevoren al te maken en lekker te laten sudderen. Hoe langer hoe beter. De dag erna op zijn lekkerst. Wanneer je een dubbele portie maakt niet al te veel bier extra toevoegen.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Rundvlees, Stoofvlees
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|