|
|
|
|
||
Recept GarnalencocktailIngrediënten:200 gr Noorse garnalenkropje ijsbergsla1 citroenCocktailsaus:8 el mayonaise1 el tomatenpuree1 el peterselie1 tl paprikapoederversgemalen peper1-2 el whisky(worcestersaus en citroensap)
© Janneke's Receptenpagina / Garnalencocktail recept / 17-03-2004
Bereiding:Meng de ingrediënten voor de saus door elkaar.Haal de buitenste bladeren van de ijsbergsla af en gooi ze weg.Leg een stapeltje ijsbergslablaadjes op elkaar en snij ze met een scherp mes in flinterdunne reepjes.Vermeng de sla met een dikke el van de saus en verdeel ze daarna over 4 glazen.Verdeel de garnalen over de sla en schep de saus erover.Steek op de rand van de glazen een schijfje citroen.Eventueel garneren met wat paprikapoeder of peterselie.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Voorgerechten, Sauzen, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|