|
|
|
|
||
Asperges© Janneke's Receptenpagina / tips, trucs
Verse asperges:Kijk voor het kopen naar het snijvlak: moet iets vochtig zijn en niet uitgedroogd.
Bewaren:Op een koele donkere plek in een vochtige doek gewikkeld 2-3 dagen.
Aspergesoep:Schillen en uiteinden met de asperges meekoken. De asperges uit het kookvocht halen en opdienen, 2-3 achterhouden.(Eventueel later) 25 gr boter smelten, met 50 gr bloem 1 minuut zachtjes verwarmen, gezeefd vocht erbij. Aan de kook brengen en enkele tuinkruidenbouillontabletten en de in stukjes gesneden achtergehouden asperges toevoegen.
Hier vind je nog een recept voor aspergesoep.
|
||
Kijk eens bij alle recepten: Recepten-index of kijk bij alle Tips en trucs
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |