|
||
|
||
Recept Abrikozen tulbandIngrediėnten:200 gr boter of margarine200 gr suiker4 eieren250 gr bloem2 tl bakpoeder2-3 el melk1 blik abrikozenrum of abrikozenglazuur:150 gr poedersuiker2-3 el rum of abrikozensappoedersuikerextra: oven, tulbandvorm
© Janneke's Receptenpagina / Abrikozen tulband recept - Recepten voor tulband en cake
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Roer de boter met suiker en eieren schuimig. Vermeng bloem en bakpoeder en doe het door een zeef bij de schuimige boter. Klop tot een glad en luchtig beslag verkregen is. Voeg eventueel wat melk toe.Vet een tulbandvorm in, bestrooi het met paneermeel en doe er de helft van het beslag in. Laat de abrikozen goed uitlekken, leg ze op het beslag en doe er de rest van het beslag over.Bak de tulband 60 minuten.Als de tulband afgekoeld is bestrijken met rumglazuur of abrikozenglazuur en bestrooien met poedersuiker.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|