|
||
|
||
Recept RumringIngrediėnten:200 gr boter of margarine200 gr suiker1 pakje vanillesuiker3 eieren200 gr bloem100 gr maļzena2 tl bakpoeder100 gr gehakte amandelen3 el rumglazuur: 200 gr poedersuiker, 3-4 el rum, gekonfijte vruchtenextra: oven en een ringvormig bakblik of cakeblik
© Janneke's Receptenpagina / Rumring recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).Roer de boter met suiker en vanillesuiker schuimig en voeg er stuk voor stuk de eieren bij. Blijf goed kloppen.Meng bloem, maļzena en bakpoeder goed door elkaar en roer het door de boter.Voeg tot slot de gehakte amandelen en de rum toe. Vet een ringvormig bakblik (cakevorm kan ook) in, vul de vorm en bak de rumcake 60-65 minuten.Roer voor het glazuur de poedersuiker met de rum tot een gladde massa en bestrijk er de koud geworden koek mee.Versier met halve gekonfijte vruchten.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|