|
||
|
||
Recept KersencakeIngrediėnten:125 gr boter of margarine125 gr suiker3 eieren250 gr bloem2 tl bakpoeder500 gr kersen1 eiwit50 gr suiker1 eidooier50 gr bloem1/2 tl bakpoederextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Kersencake recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).Roer boter, suiker en eieren zolang dat het een lichtgele schuimige massa wordt.Meng de bloem en bakpoeder goed en voeg dit toe aan de botermassa.Klop het stevig tot het luchtig is.Vul een ingevette springvorm met het beslag.Was de kersen, verwijder pitten en stelen en leg ze op het beslag.Sla het eiwit met een beetje suiker zeer stijf, klop er de dooier door en tot slot bloem en bakpoeder.Giet het mengsel over de kersen en bak de cake 60-70 minuten.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|