|
||
|
||
Recept HazelnootcakeIngrediėnten:200 gr boter of margarine200 gr suiker4 eieren125 gr maļzena125 gr bloem2 tl bakpoeder2 el cacao150 gr gemalen hazelnoten200 gr poedersuiker3 el waterextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Hazelnootcake recept - Recepten voor cake, tulband en appeltaart
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).Roer de boter zacht en doe er afwisselend suiker en eieren door.Vermeng bloem, maļzena, bakpoeder en cacao goed en roer dit door de boter.Schep er daarna de fijngehakte hazelnoten door en giet het deeg in een goed ingevette cakevorm. Bak de cake 70-80 minuten en laat de cake goed afkoelen.Roer een glazuur van poedersuiker met het water en bestrijk er de cake mee.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|