Recept Biscuittaart

(bakkerij taart recept 2)


Ingrediėnten:

4 eieren

150 gr suiker

1 pakje vanillesuiker

6 el heet water

100 gr bloem

80 gr maļzena

2 tl bakpoeder

extra:

mixer, oven

springvorm Ų 22 cm

 

 

 

/ Biscuitdeeg (moscovisch deeg) recept - Recepten voor taarten, gebak en koek

 

 

Bereiding:

De bodem van een taartvorm van Ų 22 cm met bakpapier bekleden.

De oven op 200°C (hetelucht 180°C) voorverwarmen.

Scheid eiwit en dooiers. Met de mixer de eiwitten met de suikers stijf kloppen. Daarna een houten lepel de losgeklopte eidooiers met water erdoor mengen.

Zeef bloem, maļzena en bakpoeder boven het eimengsel en schep het er voorzichtig door met een lepel (niet de mixer !). Het beslag in de springvorm gieten. De taart volgens het taartrecept waaruit naar dit recept wordt verwezen bakken.

Af laten koelen en eventueel overdwars doormidden snijden (Dit gaat gemakkelijk als je een draad om de taart legt en daarna kruislings aantrekt).