|
||
|
||
Recept BananentaartIngrediėnten:4 eieren125 gr suiker125 gr gehakte walnoten100 gr biscuit- of beschuitkruimgeraspte schil van 1 citroen1 mespunt zout4-6 bananen2 el suiker1 el citroensap1 el rumglazuur: 150 gr poedersuiker1-2 el sinaasappel- of citroensapextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Bananentaart recept - Recepten voor taarten, gebak en koek
Bereiding:Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 165°C).Scheid eiwitten en dooiers. Sla de eiwitten zeer stijf. Roer dooiers met suiker schuimig en voeg walnoten, kruimels, citroenrasp en zout toe. Schep de eiwitten er voorzichtig door.Vet een springvorm in, strooi er wat paneermeel in en doe het beslag er in. Bak de taart 30-40 minuten. De taart op een rooster laten afkoelen en tweemaal horizontaal doorsnijden.Schil de bananen, prak ze met een vork fijn en doe er suiker, citroensap en rum door. Strijk op twee platen de moes en zet de taartplakken weer op elkaar.Giet er sinaasappel of citroen glazuur over.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|