|
||
|
||
Recept Appelcake(Appeltaart 7)Ingrediėnten:200 gr boter of margarine200 gr suiker1 pakje vanillesuiker1 mespunt zout3 eieren300 gr bloem3 tl bakpoeder2-3 el melk500 gr zachtzure appels100 gr poedersuiker1 el citroensapextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Appelcake recept - Recepten voor appeltaart, cake en tulband
Bereiding:Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C).Roer de boter goed schuimig en voeg afwisselend suiker, vanillesuiker, zout en eieren toe. Vermeng de bloem met bakpoeder en zeef het boven de schuimige boter. Voeg af en toe een beetje melk toe. Klop het beslag goed luchtig.Vet een springvorm in en giet het beslag erin. Schil de appels, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Maak diepe sneden in de bolle kanten van de appels en druk ze in het beslag.Bak de taart 50-60 minuten.Als de taart gebakken is meteen met een glazuur van citroensap met poedersuiker bestrijken.
|
||
Niet het recept wat je zoekt? Meer recepten in de index: Taart en koek, Cake en appeltaart, Koekjes en gebak
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|