|
|
|
|
||
Recept BospaddestoelensoepIngrediënten:1 blik gemengde paddestoelen1 pot runderbouillon1 l water(of 2 liter zelfgemaakt met 250-400 gr vlees)verse bieslooksherryroompeper en zout(2 tartaartjes)
© Janneke's Receptenpagina/Bospaddestoelensoep recept - recept voor soep, Kerst
Bereiding:Laat de paddestoelen uitlekken en vang (door een zeef) het vocht op.Snij de paddestoelen in kleine stukjes en bak ze even aan in een koekenpan.Doe de bouillon samen met het lekvocht en water in een soeppan en voeg de paddestoelen toe. Breng dit aan de kook.Voeg vlak voor het opdienen een scheutje sherry toe (en de tot balletjes gedraaide tartaartjes) en naar smaak peper en zout.Schep de soep in kommen en bestrooi het met een theelepel fijn gesneden bieslook .(Gebonden bospaddestoelensoep: meng 1 dikke el maïzena met 2 el water, al roerend toevoegen.)
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Soep, Paddestoelen, Kerstmenu
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|