|
|
|
|
||
Recept Pisang goreng(24 stuks)Ingrediënten:4 rijpe bananen100 gr bloemsnufje zout1 tl bakpoeder2 dl melk1 ei1 tl kaneelpoedersuikerextra:olie om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Pisang goreng recept - Oriëntaalse recepten, fruitrecepten
Bereiding:Schil de bananen en snij ze in de lengte doormidden en daarna ieder stuk in drieën.Maak een beslag van de bloem, zout, bakpoeder, melk, ei en het kaneel.Haal de bananen door het beslag en frituur ze in porties van een stuk of 6 gelijktijdig totdat ze goudbruin zijn.Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm .Ook heerlijk als nagerecht.Serveer pisang goreng eens op oudejaarsavond als alternatief van de appelflap.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Fruit
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|