|
|
|
|
||
Recept Pangsit Pedis(80 stuks)Ingrediënten:10 loempiavellen (of diepvries )500 gr hoh gehakt5 el sambalpeper en zout1 tl vetjin1 el knoflookpoeder(1 el ketjap)extra:olie om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Pangsit pedis recept - Oriëntaalse recepten, borrelhapje, gehakt
Voorbereiding:Snij de loempiavellen eerst in vieren en daarna nog eens diagonaal, zodat er 80 driehoekjes ontstaan.Meng het gehakt met de overige ingrediënten.Bereiding:Rol 80 gehaktballetjes. Leg op elk driehoekje een balletje gehakt en smeer de randjes van het deeg in met ei. Vouw dan de puntjes op elkaar, zodat opnieuw een driehoek ontstaat. Sla een van de puntjes, ingesmeerd met een beetje ei, als een flapje terug.Bak alle pangsits in hete (sla)olie totdat ze bruin zijn en laat ze goed uitlekken. Ze kunnen zonder saus gegeten worden.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Oriëntaals, Gehakt, Warme Borrelhapjes, Invriezen, Frituren, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|