|
||
|
||
Recept Spaghetti met tomaten/gehaktsausIngrediënten:2 uien50 gr boter of margarine250 gr rundergehakt150 gr champignons1 blikje tomatenpureezout, peper1/2 tl mosterdpaprikapoederiets tijm2,5 dl bouillon van blokje300 tot 400 gr spaghetti(Parmezaanse) kaas
Bereiding:De uien klein snijden en in de boter of margarine in de koekenpan goudbruin bakken. Het ongekruide gehakt toevoegen, met een vork rul roeren en al roerend bakken tot het vlees grijzig ziet.De in plakjes gesneden champignons erbij doen en 5 minuten meebakken.De tomatenpuree erdoor roeren samen met wat zout, versgemalen peper, mosterd, wat paprikapoeder en iets tijm. Zoveel bouillon erbij schenken dat een smeuïge massa ontstaat. De saus minstens een kwartiertje laten pruttelen. In die tijd de pasta koken.De uitgelekte spaghetti even goed doorwarmen met een klontje boter of margarine. In een schaal doen en de tomaten/gehaktsaus erover scheppen.Op het bord eventueel met geraspte (Parmezaanse) kaas bestrooien.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Italiaans, Eenpansgerechten, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|