Recept Mini-quiche shoarma-paprika

(24 stuks)


Ingrediënten:

6 plakjes bladerdeeg

1/2 geroosterde paprika

150 gr shoarma

125 gr crème fraiche

1 ei

2 el melk

extra: oven

2 12 gat's muffinvormen recept 12-gat muffinvorm

boter en bloem

 

 

 

/ Mini quiche shoarma en paprika recept

 

 

Voorbereiding:

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.

Snij de langste shoarmastukken wat korter en bak ze even kort in een koekenpan. Rooster de paprika volgens het recept geroosterde paprika en snij de paprika in dunne reepjes. Meng paprika en shoarma.

Klop de crème fraiche, ei en melk goed door elkaar.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel het shoarmamengsel over de vormpjes.

Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.

Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).