|
||
|
||
Recept Mini-quiche gehakt,champignon(24 stuks)Ingrediënten:6 plakjes bladerdeeg200 gr gehakt100 gr champignons2 sjalotjes2 tl cajunkruiden125 gr crème fraiche1 ei2 el melksnufje zout1/2 tl knoflookpoeder1/2 tl peterselieextra: oven2 12 gat's muffinvormen
© Janneke's Receptenpagina / Mini quiche gehakt en champignons recept
Voorbereiding:Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.Snipper de sjalotjes en de champignons. Bak het gehakt, gemengd met de cajunkruiden, rul in een koekenpan. Voeg de sjalotjes en champignonstukjes toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.Meng de crème fraiche met het ei, melk, knoflookpoeder, zout en peterselie.Bereiding:Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel het gehaktmengsel over de vormpjes.Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Hartige taartjes / mini quiche, Warme Borrelhapjes, Bladerdeeg, Invriezen
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|