|
||
|
||
Recept Gepaneerde peperoni's(± 24 stuks)Ingrediėnten:24 milde peperoni125 gr cheddar200 gr roomkaas
75 gr bloem3 eieren175 gr maļsmeel125 gr paneermeelextra:olie, om te frituren
© Janneke's Receptenpagina / Peperoni's recept - recept tapas, groente
Bereiding:Laat de pepers uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Maak in de lengte een inkeping in elke peper. Verwijder zaad en zaadlijsten. Meng de gerapte cheddar en roomkaas en vul de peper hiermee.Doe de bloem op een groot bord en de losgeklopte eieren in een kommetje. Meng maļsmeel en paneermeel op een plat bord. Wentel de pepers door de bloem, schud het teveel eraf, doop ze in het ei en wentel ze door het paneermeel. Zet ze 1 uur in de koelkast. Doop ze opnieuw in het ei en wentel ze door het paneermeel. Zet ze opnieuw 1 uur in de koelkast.Vul een (frituur)pan voor een derde met olie. Verhit de olie tot 180°C.Bak de pepers in kleine hoeveelheden goudbruin en laat ze uitlekken op keukenpapier.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Groenten, Tapas, Frituren
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|