|
||
|
||
Recept Italiaanse gehaktballetjes 1(± 20 stuks)Ingrediënten:300 gr rundergehakt3 el tapenade2 el basilicumblaadjes1 eipaneermeelzout, peperolijfolie om te bakken
© Janneke's Receptenpagina / Italiaanse gehaktballetjes met pesto recept - recept balletjes, Italië, barbecue/grill
Voorbereiding:Meng het gehakt met de fijngesneden basilicumblaadjes, de tapenade en het ei. Voeg paneermeel toe totdat het mengsel stevig is en voeg naar smaak peper en zout toe. Laat het mengsel minimaal 15 minuten rusten.Bereiding:Rol van het gehaktmengsel ongeveer 20 balletjes (barbecue 30, geen paneermeel) en rol deze door wat paneermeel. Bak ze rondom bruin in wat olijfolie of aan spiezen op de barbecue. Serveer ze met bijvoorbeeld bieslooksaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gehakt, Warme Borrelhapjes, Barbecue, Invriezen, Frituren, Italiaans
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|