|
||
|
||
Recept Gehaktballetjes met Parmezaanse kaasIngrediënten:300 gr hoh gehakt2 plak ontkorst witbroodmelk1 el peterselie1 el munt1 geraspte ui25 gr Parmezaanse kaas2 el bloem
© Janneke's Receptenpagina / Gehaktballetjes met parmezaanse kaas recept - recept gehakt, tapas, barbecue/grill
Voorbereiding:Week het brood in zoveel melk dat alle brood zacht is en knijp daarna zoveel mogelijk melk uit het brood. Meng het met het gehakt, de peterselie, munt, ui en de geraspte parmezaanse kaas totdat een stevig mengsel ontstaat.Zet het mengsel een uurtje in de koelkastBereiding:Draai er 20 (voor de barbecue 30) gehaktballetjes van en wentel ze door de bloem. Bak ze in de koekenpan, frituurpan of aan spiesjes geregen op de barbecue totdat ze goudbruin zijn. Serveer ze met bijvoorbeeld knoflooksaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Gehaktballen, Tapas, Barbecue, Invriezen, Frituren
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|