|
||
|
||
Recept Grissini all'Olio(± 25 stuks)Ingrediėnten:1 dl water1/2 zakje droge gist1/2 tl suiker30 gr olie2 tl zout200 gr bloem
extra:oven
© Janneke's Receptenpagina / Grissini all'Olio recept
Voorbereiding:Meng het lauwe water met gist en suiker en laat het mengsel 10 minuten rusten.Voeg olie en zout toe en zeef de bloem boven het mengsel. Kneed het deeg 5-10 minuten tot het erg soepel is en niet meer aan de handen plakt. Op een warme plek 1 uur laten rijzen.Bereiding:Kneed het deeg 1 minuut door en rol van bolletjes deeg tussen de handen lange dunne stengels. Leg ze met behoorlijke tussenruimte (ze worden 2-3 keer zo dik) op een beboterd bakblik (of gebruik bakpapier) .Laat de rolletjes nog een keer 1 uur op een warme plek rijzen.Verwarm de oven voor op 225°C (hetelucht 200°C) en bak de soepstengels 10-12 minuten totdat goudgeel en gaar zijn .Serveer de broodstengels eens met kaassaus waar een lepel mosterd door is geroerd .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Brood, Italiaans, Broodmachine
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|