|
||
|
||
Recept Bruschetta met pesto en gedroogde tomaatIngrediënten:1 stokbrood of ciabatta10 zongedroogde tomaten150 gr Parmezaanse kaasPesto:50 gr basilicum50 gr pecannoten60 ml olijfolie2 teentjes knoflookextra:keukenmachine of staafmixer
© Janneke's Receptenpagina / Bruschetta pesto zongedroogde tomaat recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes
Bereiding:Snij het stokbrood of de ciabatta in plakjes van 1 cm. Rooster deze aan beide kanten goudbruin. Wel de gedroogde tomaten in wat kokend water.Pureer basilicum, pecannoten, olie en knoflook voor de pesto in een keukenmachine of met een staafmixer tot een smeuïg geheel.Bestrijk de toast gelijkmatig met het pestomengsel.Leg hierop wat in reepjes geknipte zongedroogde tomaat en strooi er de grof geraspte Parmezaanse kaas over.(De pesto is onder een dun laagje olie enkele dagen in de koelkast houdbaar. Nog enkele pesto's vind je hier)
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Brood, Italiaans
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|