Recept Bruschetta met paprika en brie


Ingrediënten:

1 stokbrood of ciabatta

2 lange dunne paprika's

200 gr brie

200 gr monchou

1 el oregano

peper

100 gr boter

 

 

 

/ Bruschetta paprika en brie recept - recept zelf brood bakken, belegde broodjes

 

 

Voorbereiding:

Snij van de paprika's aan de steelkant een kapje af en verwijder voorzichtig de zaadlijsten en de zaden. Roer de boter zacht. Wrijf de brie met buitenlaag door een zeef en voeg dit samen met de monchou aan de boter toe. Roer goed door. Breng het mengsel op smaak met wat peper en oregano.

Vul de paprika's met dit mengsel en druk stevig aan. Zet de paprika's een paar uur in de koelkast om op te stijven.

Bereiding:

Snij het stokbrood of de ciabatta in plakjes van 1 cm.

Rooster deze aan beide kanten goudbruin.

Snij de paprika's in dunne plakjes en leg dit op het geroosterde brood.