|
||
|
||
Recept Uienvlinders(± 20 stuks)Ingrediėnten:1 dikke ui2 teentjes knoflookietsje zout1 dikke el Parmezaanse kaas1 el bieslook2 tl oestersaus2 plakjes bladerdeeg
extra:oven
© Janneke's Receptenpagina / Uienvlinders recept
Bereiding:Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).Bekleed een bakplaat met bakpapier.Snipper de ui en de knoflook heel fijn en bak ze een minuutje of 5 met wat zout in een koekenpan. Zet het vuur uit, laat het wat afkoelen en voeg de Parmezaanse kaas, bieslook en oestersaus toe. Roer alles goed door elkaar.Leg de bladerdeegplakken op een snijplank en smeer er gelijkmatig het mengsel op. Vouw de beide uiteinden naar het midden, waar ze elkaar raken. Vouw het deeg dubbel over de naad . Herhaal dit met de andere plak.Snij het deeg in plakjes van 1 cm. Leg ze, iets uit elkaar en met snijrand naar boven, op een bakplaat en bak ze in 15-18 minuten goudbruin .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Bladerdeeg, Koude Borrelhapjes, Tapas
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|