|
|
|
|
||
Recept Gemarineerde karbonadeIngrediënten:1 klein blikje tomatenpureewater2 el ketjap1 tl knoflookpoeder1 el peterselie1 el bieslook1 tl maggi(allesbinder)6 (dunne) karbonades
© Janneke's Receptenpagina / Gemarineerde karbonades recept - Vleesgerechten, barbecuerecepten, varkensvlees
Voorbereiding:Meng de tomatenpuree met 2 tomatenpureeblikjes water en de rest van de marinade ingrediënten in een pan. Breng de marinade aan de kook. De marinade moet ongeveer de dikte van yoghurt hebben, voeg anders wat allesbinder toe. 1 minuutje koken. Laat de marinade afkoelen en smeer de karbonades er mee in . Laat de karbonades minimaal 2 uur marineren. De karbonades kunnen ook gemarineerd worden ingevroren.Bereiding:Gril de karbonades (afhankelijk van de dikte) in de oven of op de barbecue aan beide zijden 8-12 minuten of bak ze aan beide kanten 5 minuten in de koekenpan.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Varkensvlees, Invriezen, Barbecue
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|