|
|
|
|
||
Recept Zalm en tonijn saté(20-25 stuks)Ingrediënten:500 gr zalmfilet500 gr verse tonijnzout en peper1 limoen25 satéprikkers
© Janneke's Receptenpagina / Zalm en tonijn saté recept / 12-04-2003
Bereiding:Week de satéprikkers 30 minuten in water.Snij de zalmfilet en en tonijn in blokjes van 1,5-2 cm en bestrooi ze met zout en peper.Rijg telkens 3 blokjes van elk om en om aan de satéprikkers.Bak de satés op de barbecue of in de koekenpan 3-4 minuten, draai ze regelmatig om en besprenkel ze steeds met limoensap.Rijg, voor de variatie, ook eens garnalen mee .
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Barbecue, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|