|
|
|
|
||
Recept VisbouillonIngrediënten:2-3 graten en koppen van schol, tong, schelvis of kabeljauwsjalotje1 schijfje citroen1 el peterselie1 el selderiepeper en zout2 worteltjes1 laurierblad(scheut witte wijn)
© Janneke's Receptenpagina / Visbouillon recept - Visrecepten, vissoep
Bereiding:Breek de graten en zet ze met de koppen van de vis, de overige ingrediënten en 1 liter koud water op.Breng het water aan de kook en laat de bouillon 1 uur zachtjes sudderen.Zo nu en dan het schuim verwijderen. Zeef na de kooktijd de bouillon en vries eventueel in.Dit is de basis voor vissoep, het water kan gedeeltelijk vervangen worden door witte wijn.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Vis, Soep, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|